Michaleczeq - a czy to już wersja finalna? Pewnie się jeszcze pobawię wszystkimi teksturami, ale potrzebuję waszej pomocy. Po pierwsze - jak wygląda przycisk od podnoszenia osi? Ten co jest obok awaryjek jest chyba tylko od poziomowania. Po drugie - potrzebuję jak wyglądają przyciski po lewej stronie od kierownicy (czyli wszystko związane z poziomowaniem), gdzie są jakie ikonki. Po 3 - podświetlenie - czy przyciski obok kierownicy obok tempomatu podświetlają się na czerwono czy w ogóle nie mają podświetlenia?
konrad06 - myślałem nad tym, zobaczę co da się zrobić.
Ogólnie myślę, że przed wersją finalną wydam betę - różni się tylko od finalnej, że nie będzie posiadała poprawionych interiorów dla wersji UK. Myślałem nad alfą tylko z interiorem Premiumki, ale po co się rozdrabniać
Ogólnie nie chcę zapeszać, bo może nic z tego nie wyjść, ale możliwe (ale na razie tak w 10%), że w jakimś paczu spotka was niespodzianka
konrad06 - myślałem nad tym, zobaczę co da się zrobić.
Ogólnie myślę, że przed wersją finalną wydam betę - różni się tylko od finalnej, że nie będzie posiadała poprawionych interiorów dla wersji UK. Myślałem nad alfą tylko z interiorem Premiumki, ale po co się rozdrabniać
Ogólnie nie chcę zapeszać, bo może nic z tego nie wyjść, ale możliwe (ale na razie tak w 10%), że w jakimś paczu spotka was niespodzianka
Ta, to ten co cały czas męczy wnętrza Renault w ETSie