18-10-2023, 18:52
Ty no słuchaj, to będzie tak: Kuca zgoliłem już lata temu w 2019, zaczęły mnie wkurzać te długie włosy i przestały mi pasować. Z kapelą niestety nic nigdy nie wyszło, coś tam ze znajomym graliśmy w technikum w 2015 kurde wtedy to było kto ma wiedzieć ten wie hehe, no ale drogi się rozeszły i tak jakoś wiesz(Okazyjnie sobie gram na perkusji elektronicznej czasami ale to nic poważnego a szkoda). Poza tym trochę się w życiu ostatnio pozmieniało, przeprowadzki, minione związki itd znalazłem w końcu stabilną robotę w gamedev'ie a nie dorywczo w gastro, teraz jestem koropszczurem co ma wolne weekendy i pije kawusie przy biurku i klika w te kąkutry(nie mam owocowej środy )pieniądz znośny, idzie wyżyć samemu. Coś tam graficznie raz na jakiś czas dla siebie też działam, mocno w vinyle poszedłem lubię sobie zapuścić dobry soul do kawusi w weekend(piękna sprawa).
Te 11 lat tutaj wspominam w pyte, niejednego sylwestra przesiedzieliśmy na shoutboxie i aż się łezka w oku kręci jak sobie wspomnę te wszystkie roleplaye janusza itd, niektóre mam chyba zapisane gdzieś. Nie mogę nie wspomnieć o bandzie siusiaków w składzie: Szeryf, Master Boy, Ja i Dżejkob.
Poza tym oczywiście było śmiane z tych wszystkich aferek handlowych wydawania jakiś zakazanych modów itd. Grywam czasami w ATS-a i jak widzę jakiś zleakowany płatny model na stronach z modami to nawet się uśmiechnę, SCS dalej szkaluję za brak szczania na koło. Świat się zmienia ale moja obecność tutaj nie i tak zostanie mam nadzieję xD
POZA TYM TO JA JESTEM TYM CO ZBANOWAŁ PÓŁ MAZOWSZA I ADMINISTRATORA SKAJLER kto oglądał breaking bad ten wie
Te 11 lat tutaj wspominam w pyte, niejednego sylwestra przesiedzieliśmy na shoutboxie i aż się łezka w oku kręci jak sobie wspomnę te wszystkie roleplaye janusza itd, niektóre mam chyba zapisane gdzieś. Nie mogę nie wspomnieć o bandzie siusiaków w składzie: Szeryf, Master Boy, Ja i Dżejkob.
Poza tym oczywiście było śmiane z tych wszystkich aferek handlowych wydawania jakiś zakazanych modów itd. Grywam czasami w ATS-a i jak widzę jakiś zleakowany płatny model na stronach z modami to nawet się uśmiechnę, SCS dalej szkaluję za brak szczania na koło. Świat się zmienia ale moja obecność tutaj nie i tak zostanie mam nadzieję xD
POZA TYM TO JA JESTEM TYM CO ZBANOWAŁ PÓŁ MAZOWSZA I ADMINISTRATORA SKAJLER kto oglądał breaking bad ten wie
WE ARE MOTORHEAD
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V
ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ
"moim sąsiadom chyba podoba się to jak gram na instrumentach bo aż wezwali policjantów żeby też mogli posłuchać" :V
ŻYJĘ BY NARZEKAĆ, NARZEKAM BO ŻYJĘ