21-10-2023, 15:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2023, 15:17 przez Szeryff123.)
A ja sobie żyję powolutku, modelowanie porzuciłem jakoś w 2017 bo już mi się znudziło, chyba się wypaliłem. Volvo leży sobie gdzieś na dysku, może kiedyś jak będę miał czas, powrócę do modowania żeby dostosować swoje dzieło do najnowszej wersji gry i wydać publicznie. Póki co z czasem jest ciężko, mam pracę która zajmuje mi 12-13 godzin dziennie (praca 9 godzin + dojazd codziennie 100 km w jedną stronę). Sama praca nie jest zła, zajmuję się montażem instalacji niskoprądowych (kamery, kontrola dostępu, systemy ppoż itp.). Fizycznie się nie narobię, ale sama ilość czasu spędzona w robocie mnie wykańcza, po powrocie do domu mam już tylko czas na zjedzenie, umycie się i spanie. Weekendy wolne, o tyle dobrze. Kasa jest niezła, ale po kilku latach stwierdziłem, że jednak wolałbym pracować na miejscu, krócej, za nieco mniejsze pieniądze, więc zacząłem szukać czegoś na miejscu. Znalazłem też sobie drugą połówkę, która okazała się być kobietą, z którą chce spędzić resztę życia. Jesteśmy ze sobą 2 lata, mieszkamy razem, mamy poważne plany na przyszłość, w tym pierwszego potomka za jakieś 2 lata W 2017 roku zacząłem zmagać się z depresją, dzisiaj już prawie wyszedłem na prostą, niedawno odstawiłem leki i wszystko wraca do normy. Zaglądam tu przynajmniej raz w miesiącu, zobaczyć co się dzieje z moimi starymi internetowymi przyjaciółmi i powspominać dawne czasy. Ja póki co żyje i mam się dobrze, mam nadzieję, że wy też